Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. προστασίας του περιβάλλοντος Wanshengli Anhui, ΕΠΕ, με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 50 εκατομμύρια yuan, είναι ένας νέος τύπος της επιχείρησης με την οντότητα geomembrane, την κατασκευή και την υπηρεσία μεταπωλήσεων σε Anhui αυτή τη στιγμή.

 

Εστιάζοντας στην επίλυση των προβλημάτων της περιβαλλοντικής διαρροής, αντιδιαβρωτικό, αδιάβροχος και moisture-proof, έχουμε περάσει διαδοχικά τη διαχείριση ISO9001, την περιβαλλοντική διαχείριση ISO14001 και την επαγγελματική διαχείριση υγειών και ασφαλειών OSHSAS18001, κ.λπ. Έχουμε μια παγκόσμιας ποιότητας πλήρως αυτοματοποιημένη HDPE διεθνών προτύπων στεγανή γραμμή παραγωγής μεμβρανών, geotextile μια γραμμή παραγωγής και τη σύνθετη γραμμή παραγωγής geomembrane, και παρέχουμε τις διάφορα προδιαγραφές και τα πρότυπα HDPE geomembrane, geotextile, του σύνθετου geomembrane και του αδιάβροχου καλύμματος GCL του εμπορικού σήματος ανελκυστήρων Anhui. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην υδατοκαλλιέργεια, τις εθνικές οδούς, τους σιδηροδρόμους, τις σήραγγες, τις δεξαμενές και τα κανάλια, τις τεχνητές λίμνες, την προστασία του περιβάλλοντος, τη μεταλλεία, τη γεωργία, τους κήπους, τη συντήρηση νερού, το πετροχημικό και άλλους τομείς.

Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., LtdAnhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd

Η Co. προστασίας του περιβάλλοντος Wanshengli Anhui, ΕΠΕ βρίσκεται στο LU “μια πόλη, επαρχία Anhui, το γνωστό hometown των επιχειρήσεων Anhui σε εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η επιχείρηση βρίσκεται στη διατομή της λεωφόρου Heping και του δρόμου Longchi, πόλη Dongshipu, jin μια περιοχή, με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 50 εκατομμύρια yuan. Είναι ένας νέος τύπος του κατασκευαστή geomembrane στο LU “, επαρχία Anhui, η οποία ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις, το σχέδιο, την κατασκευή και την υπηρεσία μεταπωλήσεων του geosynthetics.

公司形象 2.jpgCo. προστασίας του περιβάλλοντος Wanshengli Anhui, ΕΠΕ έκθεση εργοστασίων

Η προστασία του περιβάλλοντος Wanshengli Anhui εστιάζει στην επίλυση των προβλημάτων της περιβαλλοντικής διαρροής, της πρόληψης διάβρωσης, αδιάβροχος και moistureproof, κ.λπ., και έχει περάσει διαδοχικά τη διαχείριση ISO9001, την περιβαλλοντική διαχείριση ISO14001, την επαγγελματική διαχείριση υγειών και ασφαλειών OSHSAS18001 και άλλες πιστοποιήσεις συστημάτων. Έχει αυτοματοποιήσει πλήρως την τυποποιημένη HDPE αδιαπέραστη γραμμή παραγωγής μεμβρανών, geotextile τη γραμμή παραγωγής και τη σύνθετη γραμμή παραγωγής geomembrane, και παρέχει τις διάφορα προδιαγραφές και τα πρότυπα HDPE geomembrane, geotextile, του σύνθετου geomembrane, του αδιάβροχου καλύμματος GCL, κ.λπ. του εμπορικού σήματος Anhui. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην υδατοκαλλιέργεια, τις εθνικές οδούς, τους σιδηροδρόμους, τις σήραγγες, τις δεξαμενές και τα κανάλια, τις τεχνητές λίμνες, την προστασία του περιβάλλοντος, τη μεταλλεία, τη γεωργία, τους κήπους, τη συντήρηση νερού, το πετροχημικό και άλλους τομείς. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλοί κλάδοι σε όλη τη χώρα, που διανέμονται Guangdong, Guangxi, τη Σαγκάη, Jiangsu, Anhui, Chengdu και άλλες περιοχές.

Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd

Έκθεση προϊόντων (μέρος)

Με βάση την καλλιέργεια αγοράς των επτά ετών «Wanshengli» εμπορικό σήμα στη βιομηχανία, η φήμη της δημοτικότητας και αγοράς σε Anhui, ειδικά στο LU “μια πόλη και οι περιβάλλουσες περιοχές της, έχει βελτιωθεί συνεχώς. «Wanshengli» είναι όχι μόνο ένα εμπορικό σήμα του geomembrane, αλλά και ένα πολλαπλάσιο σύμβολο της ποιότητας, της ταυτότητας και του βαθμού στην αγορά. Αυτή τη στιγμή, Anhui Wanshengli έχει συνεργαστεί με την ομάδα της MU Yuan, την ομάδα Zhengbang, το γαλακτοκομείο Yili, το γαλακτοκομείο του Χολστάιν, Guangdong Wenshi το γαλακτοκομείο, το γαλακτοκομείο Huishan, Shaanxi Shiyang, την ανατολική ελπίδα, την ομάδα Baowu, τη δημοτική διοίκηση Chengdu, την ακαδημία Jiangsu των γεωργικών επιστημών και Guangdong το σταθμό υδρενέργειας.

Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., LtdΈκθεση εργοτάξιων οικοδομής Wanshengli Anhui

Η προστασία του περιβάλλοντος Wanshengli Anhui έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη, την εμπειρία κατασκευής και την τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων, και προσπαθεί να παρέχει τα προηγμένα, υψηλής ποιότητας και αποδοτικά προϊόντα προστασίας του περιβάλλοντος και διήθηση-απόδειξης για όλους τους χρήστες. Από την καθιέρωση της επιχείρησης, με τη προηγμένη τεχνολογία, την ανώτερη ποιότητα, το νέο σχέδιο, την άριστη υπηρεσία και τα energy-efficient προϊόντα, έχει ευνοηθεί και έχει εγκωμιαστεί από τους πελάτες για πολλά χρόνια, και όλες οι σειρές προϊόντων έχουν εξαχθεί σε όλα τα μέρη της χώρας και των διεθνών αγορών.

公司形象 1.jpg

Ιστορία

Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd

Υπηρεσία

Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd

 

Αρχικά.

Βοηθώντας τον πελάτη μας να ξέρει καλά για το προϊόν μας, σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη μας που παρέχει το κατάλληλο prduct.

 

Δεύτερος

Το εργοστάσιο θα παραγάγει το προϊόν κάτω υψηλό - ποιοτικός έλεγχος

 

Τρίτος

Σχετική λαβή τμημάτων μια συνεδρίαση για να κάνει τη μέθοδο contruction.

 

Τέταρτος

Η ομάδα κατασκευής είναι έτοιμη να κάνει την κατασκευή

 

Πέμπτος

Ο ανώτερος μηχανικός επιθεωρεί το πρόγραμμα και το δέχεται.

 

 

Έκτος

Η καλή υπηρεσία μεταπώλησης, θα ελέγξει με τον πελάτη μας έγκαιρο.

 

 

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

 

Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd

 

Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Jessica Chen
Τηλ.: : +86 19955195778
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)