Να στείλετε μήνυμα

Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο

1000τμ
MOQ
0.3 USD ~3.8 USD per sqm
τιμή
Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
εφαρμοσμένο εύρος: Δρόμοι, σιδηρόδρομοι, αναχώματα, κολοβώματα, κατασκευαστικοί δρόμοι πρόσβασης, αποβάθρες κ.λπ.
σύσταση του ξύλου: PE & ίνες γυαλιού
χρώμα: Μαύρος
Εκτατή δύναμη: Με αυξανόμενο μέγεθος, ελάχιστο 20KN/M
MOQ: 1000sqm
Υψηλό φως:

Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic

,

Driveway πλέγμα ενίσχυσης Geosynthetic

,

Driveway Geosynthetic geogrid

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Luan, Κίνα
Μάρκα: wanshengli
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO14001,OSHSAS18001,GM-13, ASTM
Αριθμό μοντέλου: ΚΝ/Μ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Κανονικά μέσα σε 15 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, alibaba trade assurance
Δυνατότητα προσφοράς: sqm 50000 ανά ημέρα
Περιγραφή προϊόντων

Είναι χρήσιμο να υπάρξει ένα geogrid με το υψηλό stretchability στην τοποθέτηση ιδρύματος του πεζοδρομίου ή του φράγματος υψηλών προτύπων.

 

 

Διαξωνικό geogrid

Το διαξωνικό geogrid αποτελείται από υψηλό - μοριακό πολυμερές σώμα μέσω της εξώθησης, της διαμόρφωσης και punching πριν από το διαμήκες και πλευρικό τέντωμα. Αυτό το υλικό έχει την ιδιαίτερη εκτατή δύναμη στις διαμήκεις και πλευρικές κατευθύνσεις. Αυτή η δομή αλυσίδων μπορεί αποτελεσματικά να αφορά και να διασκορπίσει τις δυνάμεις το χώμα και ισχύει φέρον ίδρυμα φορτίων μεγάλης περιοχής στο μόνιμο ως υλικό ενίσχυσης.

Περιγραφή προϊόντων

Η ίνα υάλου geogrid είναι ένα άριστο geosynthetic υλικό που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση οδικής επιφάνειας, την παλαιά οδική ενίσχυση, subgrade την ενίσχυση και τη μαλακή ενίσχυση εδαφολογικού ιδρύματος. Έχει γίνει ένα αναντικατάστατο υλικό στην εφαρμογή της μεταχείρησης των αντανακλαστικών ρωγμών του πεζοδρομίου ασφάλτου. Αυτό το προϊόν είναι ένα ημισυμπαγές προϊόν φιαγμένο από υψηλής αντοχής αλκαλικός-ελεύθερη ίνα υάλου, η οποία γίνεται σε ένα net-like υπόστρωμα από τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία πλεξίματος στρεβλώσεων, και μετά από την επεξεργασία επιστρώματος επιφάνειας. Έχει την υψηλή εκτατή δύναμη και τη χαμηλή επιμήκυνση και στη στρέβλωση και στις weft κατευθύνσεις, και τις άριστες ιδιότητες όπως η υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, η χαμηλή κρύα αντίσταση, η αντίσταση γήρανσης και η αντίσταση διάβρωσης. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ενίσχυση του πεζοδρομίου ασφάλτου, του πεζοδρομίου και subgrade τσιμέντου, subgrade σιδηροδρόμων, της προστασίας κλίσεων φραγμάτων, του διαδρόμου αερολιμένων, του ελέγχου άμμου και άλλων προγραμμάτων εφαρμοσμένης μηχανικής.

Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 0

Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 1

Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 2

 

 

Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 3

 

Παράμετρος προϊόντων

 

Στοιχείο TGSG15 TGSG20 TGSG25 TGSG30 TGSG35 TGSG40 TGSG45 TGSG50
Διαμήκης εκτατή δύναμη ≥ (kN/m) 15 20 25 30 35 40 45 50
Εγκάρσια εκτατή δύναμη ≥ (kN/m) 15 20 25 30 35 40 45 50
Διαμήκης ονομαστική επιμήκυνση ≤ (%) 15
Εγκάρσια ονομαστική επιμήκυνση ≤ (%) 13
Διαμήκης εκτατή δύναμη στην επιμήκυνση ≥ 2% (kN/m) 5 7 9 10.5 12 14 16 17.5
Εκτατή δύναμη ≥ (kN/m) στην εγκάρσια επιμήκυνση 2% 5 7 9 10.5 12 14 16 17.5
Διαμήκης εκτατή δύναμη στην επιμήκυνση ≥ 5% (kN/m) 7 14 17 21 24 28 32 35
Εκτατή δύναμη ≥ (kN/m) στην εγκάρσια επιμήκυνση 5% 7 14 17 21 24 28 32 35

 

Η ίνα υάλου geogrid είναι ένα άριστο geosynthetic υλικό που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση οδικής επιφάνειας, την παλαιά οδική ενίσχυση, subgrade την ενίσχυση και τη μαλακή ενίσχυση εδαφολογικού ιδρύματος. Έχει γίνει ένα αναντικατάστατο υλικό στην εφαρμογή της μεταχείρησης των αντανακλαστικών ρωγμών του πεζοδρομίου ασφάλτου. Αυτό το προϊόν είναι ένα ημισυμπαγές προϊόν φιαγμένο από υψηλής αντοχής αλκαλικός-ελεύθερη ίνα υάλου, η οποία γίνεται σε ένα net-like υπόστρωμα από τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία πλεξίματος στρεβλώσεων, και μετά από την επεξεργασία επιστρώματος επιφάνειας. Έχει την υψηλή εκτατή δύναμη και τη χαμηλή επιμήκυνση και στη στρέβλωση και στις weft κατευθύνσεις, και τις άριστες ιδιότητες όπως η υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, η χαμηλή κρύα αντίσταση, η αντίσταση γήρανσης και η αντίσταση διάβρωσης. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ενίσχυση του πεζοδρομίου ασφάλτου, του πεζοδρομίου και subgrade τσιμέντου, subgrade σιδηροδρόμων, της προστασίας κλίσεων φραγμάτων, του διαδρόμου αερολιμένων, του ελέγχου άμμου και άλλων προγραμμάτων εφαρμοσμένης μηχανικής. Με την αλκαλικός-ελεύθερη περιπλάνηση της ίνας υάλου ως κύρια πρώτη ύλη και ορισμένη διαδικασία ύφανσης, το καθαρό υλικό δομών διαμορφώνεται σε έναν νέο τύπο του άριστου γεωτεχνικού υλικού βάσεων με μια ειδική διαδικασία επιστρώματος προκειμένου να προστατευθεί η ίνα υάλου και να βελτιωθεί η γενική απόδοση υπηρεσιών. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Το προϊόν έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής αντοχής, χαμηλής επιμήκυνσης, την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, τον υψηλό συντελεστή, την ελαφριά, καλή ανθεκτικότητα, την αντίσταση διάβρωσης και τη μακριά ζωή υπηρεσιών. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στους τομείς εφαρμοσμένης μηχανικής όπως η συντήρηση του παλαιού πεζοδρομίου τσιμέντου, του διαδρόμου αερολιμένων, του φράγματος, της όχθης ποταμού, της προστασίας κλίσεων, του δρόμου και της επεξεργασίας ενίσχυσης πεζοδρομίων γεφυρών, κ.λπ., και μπορεί να ενισχύσει και να ενισχύσει το πεζοδρόμιο, να αποτρέψει τη rutting ρωγμή κούρασης πεζοδρομίων, την καυτή και κρύα ρωγμή επέκτασης και τη ρωγμή αντανάκλασης κατωτέρω, και να διασκορπίσει την πίεση ρουλεμάν πεζοδρομίων, να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του πεζοδρομίου, με την υψηλή εκτατή δύναμη, τη χαμηλή επιμήκυνση, κανέναν μακροπρόθεσμο ερπυσμό, καλή φυσική και χημική σταθερότητα, καλή θερμική σταθερότητα, αντίσταση ραγίσματος κούρασης και υψηλής θερμοκρασίας rutting αντίσταση.

 

Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 4Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 5Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 6Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 7Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 8Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 9Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 10Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 11Πλέγμα ενίσχυσης cOem Geosynthetic για Driveway φραγμάτων το πεζοδρόμιο 12

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Jessica Chen
Τηλ.: : +86 19955195778
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)